Dr. Sandra - ŠAMPON s lopuchový extraktem 200ml

€ 9,50

Už jen 2 kusy / ů skladem

Nový šampon z řady Doktorka Sandra s 6% extraktem lopuchu, pantenolem a mentolem je speciálně vyvinut tak, aby efektivně očistil pokožku hlavy a důkladně umyl vlasy. Přípravek zklidňuje a zlepšuje celkovou kondici vlasů a pokožky. Vlasům dodá objem, pružnost, jemnost a lesk. Pokud máte vlasy u kořínků mastné a konce přesušené je to ideální volba pro Vás. Po umytí budete mít pocit absolutně čisté pokožky hlavy.

Návod k použití:

Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy. Vmasírujte a nechte napěnit. Poté důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Na denní používání. Dermatologicky testováno. Skladovat při 15 - 25 ° C. Chránit před přímým slunečním zářením, sálavým teplem a výkyvy teplot.

složení:

Aqua - voda Voda je nejvýznamnější rozpouštědlo hydrofilních kosmetických látek. Má dobré čistící schopnosti, které se zlepšují přídavkem lihu a čistících tenzidů. Je nosičem účinných látek v kosmetickém přípravku. Vzhledem k tomu, že obyčejná pitná voda obsahuje značné množství solí, zejména vápenatých, hořečnatých a železitých, je její použití v kosmetice nevhodné. Pro výrobu kosmetických výrobků se používá pouze voda hygienicky nazávadná a speciálně upravená. Nejčastěji se používá voda destilovaná, demineralizovaná nebo čištěná obrácenou osmózou. Sodium Laureth Sulfate - laurylétersulfát sodný Laurylétersulfát sodný je povrchově aktivní látka, čistící látka a pěnidlo. Jako čistící látka snižuje povrchové napětí mezi nečistotou různého skupenství a kapalinou. Nečistotu obalí, vytrhne ji z čištěného povrchu (vlasu, pokožky) a odplaví do čisticího prostředku. Jako pěnící látka snižuje medzipovrchové napětí na rozhraní kapaliny a vzduchu. Umožňuje tím zadržet velké množství malých bublin vzduchu v malém objemu kapaliny. Odmašťuje vlasy a pokožku hlavy. Laurylétersulfát sodný se vyrábí z laurylsulfátu sodného, ​​kde chemickou reakcí jsou do molekuly přidány 1-4 moly ethylenoxidu. V kosmetice se využívá do šamponů, koupelových pěnivých přípravků, holicích a depilačních pěnách. Kokamidopropylbetain Cocamidopropyl betaine patří mezi amfoterní tenzidy. Je to povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. Používá se v přírodní kosmetice a je považována za vhodnou pro všechny tipy pleti. Nejčastěji se používá v šamponech a vlasových kondicionérů, protože snižuje statickou elektřinu vlasů. Zesiluje tvorbu pěny a čistící účinek aniontových tenzidů na pokožku a vlasy, zmenšuje jejich dráždivost a sama je jen málo dráždivá. K pokožce je šetrnější a nevysušuje ji. Kokamid DEA Cocamide DEA je povrchově aktivní látka vyrobená z mastných kyselin kokosového oleje. Pomáhá dalším složkám rozpustit se v rozpouštědle, ve kterém nemohou být normálně rozpuštěny. Má také funkci emulgátoru, pomáhá vzniku emulzí snížením povrchového napětí látek. Stabilizuje pěnu a zároveň zvyšuje pěnivou schopnost kosmetických výrobků. Výrobky také zahušťuje a zvyšuje jejich stálost. Propylen Glycol - propylenglykol Propylenglykol je dvojsytný hydrofilní alkohol. Váže vodu na hydroxylových skupinách a tím zabraňuje vysychání kosmetických výrobků. Nazývá se proto i Humektan. Kromě toho snižuje teplotu mrznutí vody v kosmetických prostředcích. Jeho přídavkem voda mrzne při nižší teplotě než 0 ° C, což má časté využití ve sportovní kosmetice, zda při používání kosmetiky v zimních měsících. Ve výrobcích působí změkčovadlo - emolient. Má také antimikrobiální účinky. Zlepšuje rozpustnost mnoha kosmetických látek. Arctium Lappa Root - Lopuch větší Lopuch větší je dvouletá rostlina. Obsahuje množství prospěšných látek, kvůli kterým můžeme o něm mluvit jako o léčivé rostlině. Patří sem proteiny, inulin, polysacharidy, silice, glykosid arkciín, hořčiny, bílkoviny, pryskyřice, kyselina palmitová a stearová, tuky, sulfáty a fosfáty vápníku, draslíku a hořčíku. V kosmetice se používá proti vypadávání vlasů a jako podpůrný prostředek na jejich růst. Je vhodný jako prevence proti lupům. Pomáhá při nadměrné tvorbě kožního mazu a celkově působí na pročištění pokožky. Glycerin - glycerol Glycerol je hydrofilní alkohol, jehož základem je trojsýtny alkohol (1,2,3-Propantriol). Ve své struktuře má tři hydroxylové skupiny, díky kterým dobře váže vodu. Působí hydratačně a zlepšuje rozpustnost mnoha kosmetických látek, čímž jim umožňuje rychlejší vstřebatelnost do pokožky. Tu svým působením zjemňuje, zvláčňuje a v nižších koncentracích pomáhá udržet její vlastní hydrataci. Panthenol - D-pantenol Pantenol je provitamin (prekurzor) vitaminu B5. Pro kosmetické využití je vhodnější než vitamínu B5 (Kyselina pantotenová). Do pokožky se lépe vstřebává jako kyselina pantotenová, která pak z něho vzniká v kůži oxidací. Účinný je pouze jeden izomer a to D-forma (D-panthenol). Kosmetickými výrobky s D-pantenolem lze zmírnit mnohé problémy, které jsou způsobeny nedostatkem kyseliny pantothenové v kůži. Urychluje obnovu zárodečné vrstvy pokožky, tvorbu epitelu při poškozeném kožním tkáni. Na pokožku má zklidňující a regenerační účinky. Blahodárně působí i na suché a poškozené vlasy. Diazolidinyl Urea - diazolidinyl urea Imidazolodonyl urea je konzervační látka s účinkem na bakterie. Sodium Benzoate - benzoát sodný Benzoát sodný je konzervační lýtka, sodná sůl kyseliny benzoové, s širokou antimikrobiální účinností při pH 2-6. Je snadno antimykotická, chrání před houbami, plísněmi a kvasinkami. Potassium Sorbate - sorban drasenlý Sorban draselný je konzervační látka, draselná sůl kyseliny sorbové. Zabraňuje růstu nežádoucích mikroorgamizmov, zejména kvasinek a hub. Menthol - mentol Mentol je chemicky Terpenový alkohol. Je nejvýznamnější složka silice máty peprné a máty kadeřavé. Má velmi příjemnou vůni. Působí chladivo, osvěživě, zklidňuje podrážděnou pokožku, snižuje pocit svědění. Ve vyšších koncentracích vyvolává v kůži pocit tepla. Používá se proto v stimulačních a hřejivých kosmetických prostředcích. polysorbát 80 Polysorbát 80 je povrchově aktivní látka, která pomáhá dalším složkám rozpustit se v rozpouštědle, ve kterém nemohou být normálně rozpuštěny. Má také funkci emulgátoru, pomáhá vzniku emulzí snížením povrchového napětí látek. Vyroben je ze sorbitolu a kyseliny olejové. Na pokožku působí uklidňujícím dojmem. Má jemné adstringentní (stahující) účinky. Hydrolized Keratin - hydrolyzovaný keratin Keratin je složkou našeho těla. Je to ve vodě nerozpustná elastická bílkovina obsahující síru. Jeho tři různé formy tvoří povrch pokožky, vlasů a nehtů. Povrch kůže tvoří tzv. měkký pokožkových keratin. Kromě něj máme středně tvrdý vlasový keratin a tvrdý nehtový keratin. Jejich úkolem je ochrana vnitřních vrstev vlasu či nehtu před různými škodlivinami. Tvrdost jednotlivých druhů keratinu závisí na zastoupení jednotlivých aminokyselin (zejména cysteinu). Na zesílení struktury a vyplnění poškozených míst povrchu vlasu se do moderních kosmetických výrobků přidává hydrolyzovaný keratin. Získává se hydrolýzou ovčí vlny. Používá se na intenzivní regeneraci poškozených vlasů pokud vyhlazení poškozené struktury vlasového vlákna. Má zjemňující, hydratační a vyhlazující účinek. Působí také jako adstringentní (stahující) látka a látka pro zlepšení kondice pokožky a vlasů. Parfém - parfém Použitá vonná kompozice, která se ve výrobcích používá ke zlepšení spotřebitelské atraktivity. Linalool - linalol Linalol je vonná látka, která se nachází v použitém parfému a u spotřebitelů citlivých na vůně může způsobovat kontaktní alergii. Z legislativního hlediska musí být uvedena v seznamu složek.   Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl betainu, Cocamide DEA, Propylene Glycol (and) Arctium Lappa Root, Glycerin, Panthenol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Menthol, Polysorbate 80, Hydrolized Keratin, Parfum, Linalool

Typ vlasů: Šampon je určen pro všechny typy vlasů.

SLOVENSKO

  • Zásilkovna - 1,99 EUR
  • Objednávky do 48,99 EUR, GLS kurýr = 3,99 EUR
  • Objednávky od 49 do 99,99 EUR, GLS kurýr = 2,99 EUR
  • Objednávky nad 100 EUR - zdarma
  • Osobní vyzvednutí v obchodě v Auparku Bratislava - 0,99 EUR (možná jen platba kartou předem na e-shopu | rezervace zboží v obchodě na max. 3 dní, pak se objednávka stornuje | Adresa obchodu: Pop Up Store (1.patro proti H & M), Einsteinova 18, 851 01 Bratislava.
    • Během lockdownu 19.12.2020 - do odvolání:
    • Kamenná prodejna funguje pouze jako výdejna předem zaplacených e-shopových objednávek v pracovních dnech a časech:
      15: 00 - 17: 00

     

      ČESKÁ REPUBLIKA

      • Objednávky do 50 EUR, doručení = 3,99 EUR
      • Objednávky od 50,01 do 99.99 EUR, doručení = 2,99 EUR
      • Objednávky od 100 EUR - 0 EUR

         

        OSTATNÍ ZEMĚ

        • cena na vyžádání - napište nám zprávu a zjistíme cenu u kurýra

        Každý den v XNUMX:XNUMX uzavíráme objednávky. Pokud jste objednali do této hodiny, kurýr Vám zásilku přiveze následující pracovní den. Pokud objednáte po XNUMX:XNUMX, balík Vám budeme odesílat až následující pracovní den a za dalších XNUMX hodin Vám ho bude doručovat kurýr.

        Doručujeme prostřednictvím služby  e-kurýr (Ve spolupráci s GLS Slovensko)

        Pop Up Store
        Nákupní centrum Aupark
        1. patro oproti H & M
        Einsteinova 18
        851 01 Bratislava (Petržalka)
        tel: 0919 177 364 - Barbora | 0907 211 662 - Paťo
        Otevírací hodiny:
        Pondělí - Pátek: 10:00 - 21:00
        Sobota - Neděle: 09:00 - 21:00
        Během lockdownu 19.12.2020 - do odvolání:
        provoz funguje pouze jako výdejna předem zaplacených eshopové objednávek v pracovních dnech v časech:
        15: 00 - 17: 00

        Mohlo by se vám líbit

        naposledy viděno